Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment 22

Sitter och väntar på gnistan

Gnistan som ska få mig att sätta fart

Men idag är jag lat

Och igår och i morgon

Känner mig otillfredställd och därför låg

Och när jag känner mig låg blir jag lat

För lat för att göra något åt min situation

Och då blir jag otillfredställd

Och låg

Och lat




Fri vers av micke ahlborg
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-10-10 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg