Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma



jag älskar dig
det gör jag verkligen
men jag vet inte
om jag kan älska dig
på det sättet som du
behöver bli älskad på

och jag skulle ge dig
allting du pekar på
men du behöver
nånting annat
nånting som jag
inte kan ge dig

förlåt mamma




Övriga genrer av rebekka
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-01-11 08:57



Bookmark and Share


  trixas
du skriver så vackert! Direkt från <3:at...
Miss U Darling...
2007-07-05

  Josse
shit va bra! känner typ precis likadant.
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka