Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur ordet glatt kommer oftast ett skratt...


Ändå något glatt

ibland
brister allt

närheten till tårarna

inte frågan om svaghet

no way

utan om styrkan inombords

ibland
brister allt positivt

skrattet är slående nära

oh yes

inte frågan om överlyckligheter

utan snarare om gladhet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman