Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör hur hon snyftar



han skriker

han skriker
och han slår
\'jag hatar dig, skriker han

jag ser rädslan i hennes ögon
hon kryper ihop till en boll och
lägger sig under bordet
hon håller för öronen
och säger gång på gång
\'sluta bråka. sluta. bråka inte
hon gråter
och han skriker
och jag vet inte vad jag ska göra
men jag tar upp henne från golvet
och håller henne i min famn
hör hur hon snyftar
och stryker henne över håret

då slutar han att skrika
tittar på mig
\'förlåt, jag hatar inte dig
jag älskar ju dig. förlåt,
viskar han tyst i mitt öra
jag tittar på honom
och viskar tillbaka
\'jag vet




Övriga genrer av rebekka
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-01-11 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka