Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar av silver...


Utkanten av fantasin

drömde
om en fanfar

endast för mig

för allt bra jag har gjort

alla stordåd
dom få räknade

drömde
om en hel orkesters
skränande

ett sällsamt verkligt kaos

endast för mig

alla stordåd
allt som jag gjorde bra

dom lätträknade

men jag hör endast
en trasig trast hans envetna klagan

en sprucken röst
ett kristall kras
i den kalla kylan

långt ifrån drömmen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-10 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman