Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stavelserna

 

 

jag kan ju ingenting

stavelserna är brända i kanterna
och adjektiven föraktar mig

det är nästan bråttom att börja leva 

det är helt klart bråttom
att stänga ner biograferna
som enbart presenterar substantiv

utan dess sanningsmantel
utan dess kärlek till livet

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 15:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt
2011-10-11

    Rolf Zandén
Du har fått fram hur besvärligt det kan va ibland.
2011-10-10

  Gunwale VIP
Ja, vi behöver fler verb i livet, jag vill kunna få ge några små hjälpverb, åtminstone...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP