Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvättar

 

 

jag fanns i en tvättstuga

där var jag på riktigt
det var som ett liv; en syssla!

om du vill fiska
kan jag sköta tvätten

jag kan gå som på räls nu

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-10 16:59



Bookmark and Share


  Börje Larsson
enkel och innehållsrik text.....Edinklass!
2011-10-11

  stenen/ Yv Ericsson
ja här finner man dig. bland manglade lakan och fisk.
det är i tvättsugan livet går på räls
om man inte stöter på arga tvättstugefassister..
2011-10-10

  Ingela Svenson VIP
intressant, livet är en syssla i sig, med tvättstugor och allt!
2011-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Det är mycket fisk och fiska nu.
Känner du till poeten Arne Törnqvist?
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP