Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mat fras...


Hårt bröd

tuggar på ett

hårt bröd

det knastrar hemtrevligt
mellan tänderna

kargt lågmält
funderande

på ett bröds kalhygge

lite dilltoppar
här och där

spridda som kratrar

någon gurka tomat
nonchalant slängda
på tomma zoner

plötsligt
är min tugga död och begravd

en förlupen rap
krystas fram med dillsmak




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-10 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman