Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd och lust * Lähelläsi



Kun lähimmäisen hätä on lähellä...
ahdistus pyrkii helposti itsellekin rintaan...
miten muuten voisin olla
myötätuntoinen....

elän mukana omista lähtökuopistani...
jos onnistun niin kaikki aikaisemmat kokemukseni
ovat olleet mukana kantamassa...



Medmänniskans nöd är nära mig....
ångesten kryper lätt fram...
hur skulle jag annars
kunna känna empati...
jag med min vishet känner
med honom ... lyckas jag så har allt
det jag upplevt tidigare varit med och
burit honom...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-10-10 23:40



Bookmark and Share


    maija tuori
Elänmän kriisit tekevät meidät voimakkaammaksi ...

Hyvin olet onnistunut tiivistään ison asian muutamaan riviin !
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP