Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångarens Trådar

Musiken rinner sakta i mina ådror
och texterna klamrar sig fast i tårarnas prismor.
Jag vaknar nu ensam,
klamrar mig fast vid kuddarnas fjädrar och tindrar svagt.
I hopp om en doft, en blick, ett ord av dig.

Drömfångarens trådar brinner,
de brinner och visar allt klart.
Liten, trasig och lämnad.
Jag hittar dig snart
Jag räddar snart det lilla flickebarn vars trådar brinner.

©Katharina br




Fri vers av Katharina BR
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-10-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR