Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att stilla strömmen




det perfekta
företräder
det borträngda

därav dess metalliska smak
särskilt guld är bra mot tid

hon kunde smeka
bli smekt
dikta

hennes dialog däremellan,
bruksspråket,
påminde mest
om en amputerad
hängbro

som slyna
uppträdde hon
som primadonna

som bingoutropare
skalderska




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-11 09:17



Bookmark and Share


  Börje Larsson
en amputerad hängbro, vilken härlig bild...!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP