Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens första andetag

Känn morgonens första andetag
mot din kind.
Hur den klara luften biter tag,
lite lagom.

Känslan om en härlig höstdag
med en sol från en blå himmel.
Glödande färger på träden
från kronornas bladverk,
fyller hela sinnet,
hela dig
med ett välbehag där du stannar upp,
bara för en stund,
på väg i all hast.

Denna glimt av morgonens första andetag
får din dag,
bli len,
bli varm,
just för att du
valde,
vågade stanna upp.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 09:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2011-10-11

  anits VIP
Mycket fina och kloka rader, tycker om
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77