Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Vaken
tidig morgon.

Doften av nybryggt kaffe

ger harmoni

ger känsla

av lugn.

Förnimmer minnen,
barndom,
mysiga morgnar,
frukost,

nybryggt kaffe,

tidig morgon,

vaken,

ny dag,

nya tag.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-11 09:04



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart
2011-10-13

  Ninananonia VIP
:) Ja det är härligt..
2011-10-12

  Lars Hedlin
Gott och härligt! :)
2011-10-12

  anits VIP
Underbart vackert
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77