Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sort sängläges perspektiv...


Flunsan härskar och söndrar

är trött som

inklusiva dom andra krakarnas klagan

en talgoxe
spelar upp sin glada sång
truddilutt

vackert som få

håller för mina arma öron
i huvudet blixtrar eviga blixtar

axlarnar rullar oroväckande runt runt
i osymetriska cirklar

visst är det vackert
men inte i dag

är trött som
självaste fan själv
skulle ha varit

om han hade haft

influensan

en gråsparv
spelar upp sin glada sång
truddilutt

vackert som få

slår ut med mina armar
ger tillfälligt upp

vänder helt om

och går och lägger mig igen




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman