Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÖTSLIGT SER JAG HIMMELEN

Så öppnar sej

ett mörkt slutet rum i mitt inre

Tårarna flödar

varma och ymniga därur

för att ge plats till ljuset

 Ett lås är brutet

Ett mörkrets lås

Ett steg

Ett mål

som syntes ouppnåeligt

 Värmen flödar

till låsets förgörare

En själ en människa

En livets dyrk

Och plötsligt

ser jag himmelen

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-11 15:22



Bookmark and Share


    Mejja
Fylld av hopp och längtan.
Fint skrivet!
2011-10-12

  sangel
Hoppgivande och livgivande återvänder ljuset. Vackert
2011-10-11

  mare VIP
Låter befriande !
2011-10-11

  Ninananonia VIP
Underbar... :)
2011-10-11

  Alva Johnsson VIP
Det känns som en
stor stor befrielse.
Starka krafter.
2011-10-11

  Kalle.O
Tyckte mycket om den här.
Applåd!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP