Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egensinnigt styvsint

Jag äter alltid godis före maten,
springa med saxar ut på isen.
Trampar ner hälen i skorna,
sover i badkaret,
medan knäcken står på spisen.

Går mitt i vintern i shorts,
slickar alltid på frusna stolpar.
Cyklar utan händer,
med hjälmen på styret,
hoppas att jag voltar.

Dricker, röker, snusar samtidigt,
med eller utan java. Svart som natten,
skadar magen, välkomnar smärtor, är för upptagen.

Ligger utan kondom,
konsumerar utan kontroll.
Eldar våldsamt och nonchalant,
reser mig aldrig för gammal tant.

Skär emot mig,
jobbar ut mig,
lovar bort mig,
skämmer ut mig.

Sitter för nära tv´n flera timmar,
med förstoringsglas tills jag svimmar.
Har kraftig hårväxt i mina handflator,
besudlar mig,
med min dator.

Går ut i vägen utan att titta,
svär alltid med ordet fitta,
förnedrar mig ständigt och jämt,
för er är jag bara ett skämt.




Fri vers av Johan Lindqvist
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-11 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Syndare :P !!!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lindqvist
Johan Lindqvist