Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huh? Va?


Hon sa att jag var tragisk

Jag körde Märklintågen några ytterligare timmar

Sen frågade jag vad hon hade sagt




Fri vers av Johan Lindqvist
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lindqvist
Johan Lindqvist