Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messias leende

 

 

Du står på tå när du kysser mig
som vore jag jätten
som ödmjukt knäar när Messias ler.

Vi har haft en himmel;
det var de bästa åren av mitt liv.

Men tiden fortsätter sträcka sig
som sidenlakan i en dubbelsäng
och jag bäddar den, om och om igen.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-11 20:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Läste denna i boken. Tycker den är ovanligt ljus. hoppas tiden fortsätter sträcka på sig. Bra, gillar mycket!
2011-12-23

  AgnesP
Väldigt vacker. Tycker om.
2011-10-12

  stella
Åh.du impar!med din pimpade tid...;-)
2011-10-12

  anits VIP
Vemodsvackert
2011-10-11

  Ingela Svenson VIP
Vackert vemodig, ändå stor som himlen själv, och kärleksfull tror jag!
2011-10-11

  Anders Perols
Ruskigt snygg tidsmetafor i sista stycket. Gillar mycket.
2011-10-11

  Ronny Berk
intressant men svårtolkad, vi har haft en himmel ?
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP