Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONSDAG

mannen drar för gardinen

det är dags att göra kväll

slå sig till ro

han sätter sig ner på sängen

hör sitt andetag

han har sett allt förut

han har redan varit här

det känns som en mansålder

ett ekolod

som sänder ut

aldrig vänder åter

?




Fri vers av Nahojland
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland