Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortplantning

En hel matta av revlummer
breder ut sig i gläntan
sporgömmena vackert blekgula
sticker upp ovan de gröna bladen
Varje sporgömme innehåller tusentals sporer
Naturen slösar som alltid vid fortplantningen
det kan gälla ormbunkar eller människor
Lummern har troligen inte lika trevligt som vi.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 23:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är överflödets Gud. El Shaddai.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP