Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalliit hetket


Annoit minulle Itsesi ennen aikojaan
aika tahtoi paulansa takaisin
ajan hammas on purrut Sinua poskeen

Minulle Sinun aikasi alkoi jo ennen kuin synnyitkään
siksi hukata haluaisi en hetkeäkään

Vaikka tauot on hiljaisuutta
ilman niitä emme huomaa ihanuutta

Sinä luulet että itse taukoa tarvitset
vaan Tähteni vuokseni hapuilet






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-10-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP