Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuinka saisi olla


Meilläpäin tehdään näin
entäs teillä, toisin päin

Vaikea joskus on ymmärtää
jos halu on sillä selviää

Jos vielä vaihtoehtoja keksii
ei tarvitse niin paljon rehkii

Ymmärrys siinä lisääntyy
kanto kääntyy
vääntyy nauruun suu




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2011-10-11 23:46



Bookmark and Share


    maija tuori
Näinhän se on !!!
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP