Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & jag

Du lärde mig
att inte äga

Du lärde mig
det är gott att ge

Du gjorde mig
besviken

Jag gjorde dig
besviken

Låt oss då prova igen
och igen

och igen




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna