Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simmar

 

 


dina ögon bräddfyllda och jag simmar
runtomkring din iris; dyker ner
i din pupill!

jag ser Gud och framtid och mellanrum
jag ser rummet och dagen och tiden

du är vatten
jag är ingenting

jag är inte vän eller läkare
jag simmar bara omkring

i dig

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-12 10:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader
2011-10-12

  Seglaren
fin bild!
2011-10-12

  Börje Larsson
Återigen en dikt som träffar mitt i prick....
2011-10-12

  Ingela Svenson VIP
helt underbar känsla som infinner sig, man blir liksom tyngdlös av att läsa den, känenr hur lätt det är att simmma inuti en människa!
2011-10-12

  Anna*
Ah, så häftig! Applåderar
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP