Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelrikets städerska

 

 

 

hon stod vid ensamheten

hon stod under grenarna
under gatlyktans krossade framtid

det var lönen 
för himmelrikets städerska

det var myntet 
hon lade på hans ögonlock

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-12 13:02



Bookmark and Share


  Anders Perols
Mycket kraftfullt och målande skrivet.
2011-10-13

  ULJO
En underbar text i Tranströmmers anda
2011-10-13

  anits VIP
Underbara rader
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Där behövs ingen städning.
2011-10-12

  Ingela Svenson VIP
UNDERBAR! Ska Du skicka den till Tranströmer- antologin?
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP