Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSEN STJÄRNORS ÖGON

Tusen stjärnors ögon

ser till mej om natten

Medan månen strör

silverglitter uti vatten

Tusen stjärnor vet

mina innersta tankar

varför jag är vaken

går omkring och vankar

Tusen stjärnor vill så gärna

visa vägen och ge tröst

Tala om den kärlek

som är allra störst

Tusen stjärnor bleknar

när dom gett mej ro

Vaggat mej till söms

med en himmelsk tro

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-12 14:47



Bookmark and Share


  Kalle.O
Min typ av lyrik:)
Bokmärker...
2011-10-13

    Mejja
Sååååå fin!
Denna tycker jag om.
Fyller mig med ro.
Läser igen.
Tack!
2011-10-12

  zallander
rymdens ögon
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP