Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Høstens løv har ingen planerad riktning (vad jag vet), så låter nu vinden få styra mina vingar lite..


Dunkla væggars himmel




- Død, sa mannen bakom stængda dørrar
- Hæmnd! Skrek farbrorn från den lilla lægenheten i øst
Tårar från nutidens barn - svæmmar øver værldens hav

Inga glømda ord i næcktergalens tysta sång
Många spillda blodsdroppar tæcker flæckar av vår Jord
Hur længe orkar mænniskan sakna sin medmænniska?
Hon såg tio mord, då hon red på zebran genom en skenande hjord
Inte många ord kom krypande till hennes tro
- Drømmer jag?

Sommarsalta smultron rullade i snø
Vackra nedfrysta blommor blir konstverk i Næckens sjø
Att tro men inte veta kan bli en naken sanning
Eller ær sanningen den att det ær tron som rotar sanningens synonym, nær multiplikationerna och divisionerna ær tomma på svar?
- Inte vet jag! Svarade hon..

Saknar søtman från en evig natt
Drunknar inte
Faller kontrolerat
Meddelande - Levererat




Fri vers av Blue Bird
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 12:49



Bookmark and Share


    tramp
Många fina formuleringar i denna….som…"Sommarsalta smultron rullade i snø" är riktigt snyggt !

Och vem saknar inte den eviga nattens sötma ? …bra poesi *nickar*
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird