Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älgfamiljen

 

 

 

 

Framom stigen låg framtiden,
bakom mig gick älgfamiljen.

Deras remsömn verkade mer seriös än vår;
vi som är påhittade, konstgjorda; betalda.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-12 20:46



Bookmark and Share


  Raul Ström
Det är ju detta med "autenticitet" ? Våran & deras ...
2011-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Betalda. Ja. Med Jesu blod.
Konstgjorda. Nej.
2011-10-13

  Ingela Svenson VIP
Igen en dikt i dikten, hur man än vänder och vrider på den...roligt och oroande!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP