Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..stundens svåraste och rikaste..sällan har jag fått så mycket..


vänstersides förlamning..eller vad det nu sen är..



jaa det är svårt

det gör ont mest varje dag

det gör ondare utan droger

både psykiskt och fysiskt

men väl accepterad

syns en ljusning

jag kan ju träna

jag kan ju kämpa

jag möter speglar

varje dag och

de.. en i mig..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP