Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så lätt

Inte så lätt att vara själens fura

inne i skogen ensam kura.

Du måtte ta farväl alltid nu och då

så du själv orkar stå.

Men själen den tvinar i torkan efter dig.

Solen blir svart

månen lyser ej.

Jag skriver och tänker

jag vårdar mina lamm.

Vad morgonen har med sig

det vet jag ej.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själen tvinar efter vem?/Birre
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP