Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Ö

Hon sitter där
så spröd

som ljuset i lyktan

så fin
som sköraste siden


glimmande i fullmånens makt

fullmånen som lyser starkt

extra starkt


polstjärnan expanderar

för att lysa upp

din väg


De ser dig
och strålar

extra inatt

för att du ska kunna sova

omslingrad

av himlakroppars ljus

ljuset ska trösta dig
bära dig

i sorgen.

I morgon när du vaknar

har solen förberett dagen för dig

och några löv virvlar kanske upp framför dina tunga steg.

Då är det din käraste
som skickar virvlar av kärlek till dig

så du en gång kan le och minnas.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 00:15



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert och talande
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl