Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen skira sköte i ett nötskal skapad av moder jord...


Om och om igen

en
mångfaldad måskavalkad skränar vilt
i horisonten

faktiskt,det livar upp

för sommaren tillhör måsarna ljut

men en död
sork
ligger i rännstenen

inte äns den kräsna katten vill ha dess liv

det mornar upp i horisonten
där borta
skriker de flyende tranorna till

på sin färd till södern

faktiskt,det livar upp

men en död
grävling
ligger i dikesrenen

inte äns de fina gamarna vill ha dess liv




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-10-13 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman