Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN DAG

Under nattens

mörka tysta timmar

kryper dagen

naken fram

 

belyses

utav tankar

utan skuggor

 

 då

synes ofta svaret klart

som ej dagen

kunde ge ett namn 

 och kan nu förtöjas

utmed lugnets

bryggor

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-13 12:12



Bookmark and Share


  Kalle.O
Bokmärker också....
2011-10-13

    ej medlem längre
Vilken höjdare!!!

Bomärks
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP