Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomen

 

 

 

Mitt liv är en on-going-story

jag känner mig tvingad att berätta den
något i min hjärna vill blotta sig

visa var jag kommer ifrån

att jag gick i skola
att jag aldrig lämnade klassrummet

jag bor i skolhuset vid landsvägen

men jag víll inte lämna
för att sedan komma tillbaka

jag vill ge barndomen ett gott rykte

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-13 13:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint att vilja ge barndomen
ett gott rykte, önskar jag kunde
göra det
2011-10-13

  Larz Gustafsson VIP
"I' m an on going situation" (Johnny Rotten)
2011-10-13

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget lyckas med att ge barndomen ett gott rykte. Bra fångade ord.
2011-10-13

  stella
Ja du&Ben har fattat det här... :)
2011-10-13

    ej medlem längre
vilken drivkraft att vilja ge barndomen gott rykte! tror bara jag hört Ben Furman yttra
samma sak...
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP