Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Hjärtat har slutat slå

Hjärtat har slutat slå
sedan allt blod frusit till is
och stannat

står som en pinne i dörrkarmen
ser dig stiga in i hallen
vill blunda
vill fly
vill gömma mig
för jag vet inte

står kvar där
ser hur snabbt jag kan läsa av
och avgöra hur kvällen kommer att sluta

håller andan
betraktar dig
söker efter din blick
och hur du rör dina ögon

vem är du?
vill jag fråga?
vem är du i kväll?




Fri vers av Healing
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-13 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing