Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Som små oskyldiga barnfötter

Som små oskyldiga barnfötter
på en varm sandstrand
söker en ängel efter djävulen
och helvetes land
letar efter en tryggare famn
kommer in på ondskans hamn

ett smått steg till så är hon där
ett steg till och hon finns inte längre här...




Fri vers av Healing
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing