Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


För visst känns det

För visst känns det
när man ser sin värld rasa
framför sina ögon
när benen viker sig under en
och hamnar på asfalten

För visst känns det
när hjärtat exploderar
går i kras och när
lungorna säger stopp

För visst känns det
när hoppet är borta
och när man bara inte kan

Och visst känns det
när det svider att andas
och när det inte går att tänka
att leva




Fri vers av Healing
Läst 232 gånger
Publicerad 2011-10-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Healing