Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Jag kan ha fel

Jag kan ha fel
och om jag hade de vore jag ytterst lycklig
Jag kan ha fel
det är precis de jag vill
Jag kan ha fel
men jag vågar inte ens hoppas

varje liten spricka i mig
växer vid varje gång hoppet slits ur mina händer
och kastas på marken

inget regn piskas mot rutorna
ingen vind skriker utanför fönstret

här är bara jag

världen har backat några steg från mig
jag har själv försatt mig i tomhet
och ändlös ensamhet

Felet är mitt
Men jag kan ha fel




Fri vers av Healing
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 22:46



Bookmark and Share


    retep
Starkt slut!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Healing