Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glada hudik o Juholt i vem vet mest...


Mer eller mindre av vem vet mest

starkare tydligare högre ljud
när kommer tävlingen
vem vet minst

den vill jag vinna
bara den
är inte intresserad av nån glänsar-titel
ytliga tyckanden om att man kanske duger

jag vill duga precis som jag är
en som aldrig minns nåt
en som alltid vill så mycket
men förmår en tusendel

det tycker jag är värt att bli likställd
med alla de som snor lönen för skådespelare
för att de är utvecklingsstörda men ändå står
för hela grejen

eller en som alltid nästan lyckas vara ärlig
när de flesta verkar som att de vill ha mer
än dubbelt betalt från flera ställen
för de mil de kör den taxi de åker
den lägenhet de bor i

bah de suger musten ur mig
låt mig slippa dessa typer
som bara gör mig deprimerad




Fri vers av Kim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 19:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt och dagsaktuellt, ja...
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP