Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm om smekningshand...

 

Att känna rädsla

över tankars djup

påminner oss om

att när glädjen känns,

bli euforisk

och dröm om närhet,

dröm om smekningshand

känn fingertoppars

berörande pirr,

rädslan försvinner 

och tanken känner

glädjens lyckorus.

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-13 23:19



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Vilken beskrivning du ger.
Endorfiner porlar!
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Ja.. underbar smekning..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra