Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chocktillstånd

Jorden är rund,
livet är platt och det är lätt att trilla av,
på en kort stund
ner i ett hav.
Av mörker och köld.
Om livet är en smutsig färja mot branden,
vem är då jag att inte räcka dig handen?




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 23:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är väl en himla tur att jorden inte är platt den med - då skulle fallet bli än värre...man skulle inte kunna resa sig upp! Nu har vi i alla fall chansen att kravla oss upp ur det kalla mörkret - och räcka någon handen:-)) Mycket bra skriftat!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling