Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på döden

Din bara uppenbarelse väckte min längtan
dina ögon trängde igenom

borde jag känna så här
kan jag känna såhär

vi känner inte varandra, vi känner inte ens
varandras namn


jag känner din närvaro
en närvaro som skulle kunna komma att förädla mitt liv

tanken på det, tanken på dig

att förändra min tro
ändra på rytmen

min tro! på ett liv där utanför
där vi omformaterar tron om en varaktig kärlek

jag vill vara där
jag vill tro på dig

men vågar inte
rädd för att du skall lämna mig

jag stannar kvar här, och räknar mina dagar,
i väntan på döden




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-10-14 00:56



Bookmark and Share


  Karin Andersson
Så sorgligt och vemodigt, men samtidigt vackert. De fyra sista raderna ger en klump i magen, medan resten andas hopp och positiv förändring.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP