Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

 

 

 

tystnad -

som en åkerareal under himmelen
där tidig frost krasar som karameller

nu vill jag gå

nu vill jag inte städa undan
dessa ögonblick -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-14 07:54



Bookmark and Share


  AnnaMy
underbart!
2011-10-27

  anits VIP
Mycket fina rader, tystnad
kan givande för själen i dessa
stressiga tider
2011-10-15

  Anders Perols
Mycket vackert, främst slutet.
2011-10-14

  Ingela Svenson VIP
såå vacker världen ter sig genom dina ord
2011-10-14

    ej medlem längre
Nej, inte borsta undan dem med prat .. åh vad jag tycker om den här.
2011-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
så förvånande att se det extremt torra ordet 'åkerareal' men utan att finna det torrt utan istället väldigt välplacerat andemäktigt.

Underbar skapelse, detta här.
2011-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Skön tystnad. Naturlig. Välgörande.
Oktober över ängarna.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP