Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dumhet säger man, dum ser väldigt konstigt ut ensamt...


dum eller inte dum

Man säger dum som en kossa

en kossa tror i alla fall inte

att man både kan köra bil och åka taxi

SAMTIDIGT




Fri vers av Kim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-14 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vad skönt det är att få skratta!!!
2011-11-09

  Gunnar Hilén VIP
Juholt greps snabbt av hybris...många skulle ha gjort det...ska man ge honom en chans till...är han fågel eller fisk ? HUR ska man veta ? Han har även tidigare visat ett rätt så nonchalant sätt gentemot människor inom servicebranschen. Passar inte en sosse näh !
2011-10-15

  Anna*
Jag vet att kor är mycket smarta djur och naturliga som inte stressar och det är definitivt inte dumt alls!
2011-10-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
men vissa dem kan:)
2011-10-15

  reza.hb
jodå....
körde bilen men
boxerat av en taxi
2011-10-14

  Seglaren
stendum som en kristen!
... blir min association

Som tror att man kan
avguda pengar
samtidigt som Jesus
och fortfarande
bära sitt kors på ryggen.

-mvh- lacket, stolt ateist
2011-10-14

    Bodil Sandberg
ja det här syftar jag till aktuella händelser*bra ordat!
2011-10-14

  thyra
Jag tror att kor oftast har bättre förstånd :)
2011-10-14

  Eva Helene VIP
Ler lite - tragikomiskt, som så mycket annat nu för tiden . . .
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP