Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusionen jag drömmer



I det lilla, dunkla

flyger era fjärilsvingar, små,

sköra, fångar det stora

Jag gav er gåvan att söka

Ni fann

och

det är en illusion jag drömmer

till den dagen ni flyger




Fri vers av Vingaravglas
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-14 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas