Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ikoniserad en...


Allas tranströmer

vore jag en
tranströmer

satt jag inte här
och filosoferade

ugglade bort det självklara
och uppenbara

då vore jag i blickfånget
som en
tranströmer

en ständigt lysande lampa
vars sken bländar alla

vore jag en ikon som
tranströmer

som skrev om själva livet och dess
skrupta innehåll

satt jag inte här
och filosoferade

för husmusens polare

utan var där allting händer och sker
en ständigt lysande lampa
vars sken bländar alla




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-14 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman