Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

Trötta kravlar de ur det värkande tio
Virvlande löv i en tankevind utan någon
bestämd riktning
Ivrigt letande ögon i massan
Möten ger dem liv
Andra tankar ger dem
ny identitet
Vad säger mina ord dig?




Fri vers av Mika Boström
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-14 13:20



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Trevlig text om att skriva, men vad är det för ord om ryms mellan raderna. Öppnar tankarna opå att det kanske är et brev som skrivs och väntar på postgångens lunk.
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström