Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avundsjuk

 

 

 

Hon är avundsjuk på Skaparen,
som får forma lera till människor.

Där är djuren.
De sprattlar.

Där är gräset som gulnar,
och där är solens fiende -

Det vi kallar döden;
som djuret och gräset ej känner vid namn.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 15:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja vackert skriver du.
2011-10-16

  anits VIP
Mycket fint
2011-10-15

  LenaJohansson VIP
bra
2011-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Skaparen kan man ha en harmonisk och balanserad gemenskap med.
2011-10-14

  Ingela Svenson VIP
Så stort det blev, men djuren vet och deras namn på döden är ett annat än vårt...Vackert!
2011-10-14

  cilax VIP
meditativtvackert
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP