Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU NATT

Vad skall du visa mej i natt

när jag drömmer

Är de det

som jag innerst inne gömmer

 Är de min heta längtan

och passion

Till någon som vandrar här

på vår jordestation

 Ska du låta mej uppleva

kärlekens heta glöd

Eller ska du göra mej av besvikelse

sorgsen och upprörd

 Ska jag få en natt

utan sömn

Inte en endaste

liten dröm

 Nej,du natt

ta mej i din famn jag ber

och låt inte mina drömlösa nätter

bli fler

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-14 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP