Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

niger till en ny dag

Klockan ringer

niger till en ny dag

tar ett djupt andetag

Ligger kvar en liten stund extra

bra för kropp och själ

vara i harmoni

inte i kakfoni.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-14 21:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter klokt ;)
2011-10-15

  anits VIP
Mycket fint och harmoniskt skrivet
2011-10-15

  Rise Little One
Precis det jag behöver kl.7 på morgonen ;)
2011-10-15

  Ninananonia VIP
Tack för en fin dikt.. harmoni
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77